Skip to main content Skip to footer

Wij zijn vandaag (06/09/2024) vanaf 15:00 gesloten.

Herwin de aandacht van potentiële klanten

Re-marketing met Landstra de Groot Online Media.

Niet alleen irritante banners

Re-marketing, dat is toch die reclame die je overal blijft achtervolgen nadat je een website hebt bezocht of iets hebt gekocht?

Veel bedrijven denken hierdoor dat re-marketing niets voor hen is, zonde! Want re-marketing is veel meer dan dat. Het gaat om het begrijpen van de klantreis en potentiële klanten op het juiste moment de juiste boodschap sturen.

Landstra de Groot Online Media helpt je hierbij.

Wat is re-marketing?

Re-marketing is een online marketingstrategie waarbij bedrijven advertenties tonen aan mensen die hun website al eerder hebben bezocht of interactie hebben gehad met hun merk, bijvoorbeeld door een aankoop te doen of door iets in hun winkelmandje te plaatsen.

Het doel is om deze potentiële klanten opnieuw te bereiken, zodat ze terugkeren naar de website en alsnog overgaan tot actie, zoals een aankoop of het invullen van een formulier.

Meer websitebezoekers omzetten in klanten

We zien dat veel bedrijven kansen laten liggen met re-marketing. Ze hopen dat bezoekers vanzelf terugkomen, maar dat gebeurt zelden. Wij helpen je om proactief die bezoekers opnieuw te bereiken en te verleiden om klant te worden.

 

Waarom re-marketing?

  • Relatief lage kosten: Je richt op mensen die je al kent, waardoor de kans op interesse groter is.
  • Hogere conversie: Re-marketingcampagnes leiden vaak tot meer klanten dan campagnes gericht op nieuwe bezoekers.

 

Hoe wij u helpen

  1. In kaart brengen van de klantreis: We analyseren hoe bezoekers zich op jouw website gedragen en in welke fase van het aankoopproces ze zitten.
  2. Gerichte doelgroepen maken: We maken specifieke doelgroepen op basis van gedrag, zodat je de juiste boodschap kunt sturen.
  3. Uw boodschap bepalen: We helpen je om aantrekkelijke en relevante content te creëren voor elke fase van de klantreis.
  4. Campagnes opzetten en optimaliseren: We zorgen voor effectieve re-marketingcampagnes op verschillende platforms, zoals Google en social media.

Zien, Denken, Doen, Verzorgen: De klantreis begrijpen

Bij Landstra de Groot Online Media geloven we in het model "Zien, Denken, Doen, Verzorgen" om de klantreis te begrijpen:

  • Zien: De klant maakt voor het eerst kennis met jouw bedrijf.
  • Denken: De klant overweegt een aankoop en zoekt informatie.
  • Doen: De klant is klaar om te kopen.
  • Verzorgen: De klant heeft gekocht en je zorgt voor een goede relatie.

Door elke fase te herkennen, kunnen we gerichte re-marketingcampagnes inzetten om de klant te begeleiden en te stimuleren om de volgende stap te zetten.

Laat potentiële klanten niet aan hun lot over

Met een slimme re-marketingstrategie van Landstra de Groot Online Media begeleidt je potentiële klanten op hun reis naar een aankoop. Dit zou een gemiste kans zijn als je dit niet zou inzetten, omdat je hiermee potentiële klanten opnieuw kunt aanspreken en naar een conversie kunt leiden.

Wij zorgen ervoor dat ze jouw bedrijf niet vergeten en stimuleren hen om de volgende stap te zetten.

Neem contact op

voor een vrijblijvend gesprek

Ontdek hoe re-marketing jouw bedrijf kan laten groeien!

Favicon van Landstra De Groot Online Media

About the author

Over ons