Skip to main content Skip to footer

Wij zijn vandaag (06/09/2024) vanaf 15:00 gesloten.

Vernieuwing voor Boerennatuur Midden Groningen

We zijn verheugd de vernieuwde website van Boerennatuur Midden Groningen te presenteren. 

Wie is Boerennatuur Midden Groningen?

Agrarische Natuur- en Landschapbeheer

Boerennatuur Midden Groningen werkt samen met boeren die zowel voedselproductie als zorg voor natuur belangrijk vinden. Ze bieden beheerpakketten aan die agrariërs helpen boerenlandvogels en biodiversiteit te beschermen, met maatregelen die variëren van uitgesteld maaien tot het aanleggen van plasdras-gebieden.

Daarnaast dragen ze bij aan gezonde bodem- en waterkwaliteit. Sinds de oprichting in 2016, vanuit vier agrarische natuurverenigingen (ANV’s), zetten ze zich in voor een duurzame landbouwsector met respect voor de natuur.

Wat hebben wij voor hen gedaan?

Van Overleg tot Ontwikkeling

Het project begon met meerdere overlegsessies met Boerennatuur Midden Groningen, waarin we gezamenlijk bepaalden wat de nieuwe website moest uitstralen en hoe deze moest functioneren.

We hebben gezorgd voor een frisse layout die de huisstijl van de organisatie weerspiegelt, maar dan in een moderne stijl. Daarnaast hebben we de website gebruikersvriendelijker gemaakt door een heldere navigatiestructuur en overzichtelijke pagina-indeling.

Ook hebben we nieuwe secties toegevoegd die belangrijke informatie beter onder de aandacht brengen, zoals een pagina over verschillende vogelsoorten die boeren kunnen beschermen en een aparte sectie voor vrijwilligers.

Wat komt er nog aan?

Toekomstige Verbeteringen en Nieuwe Functionaliteiten

De lancering van de vernieuwde website is nog maar het begin.

We zijn bezig met het ontwikkelen van een contentkalender die zowel de website als de social media kanalen van Boerennatuur Midden Groningen regelmatig van nieuwe inhoud zal voorzien. Dit zorgt ervoor dat de website actueel en dynamisch blijft, en het helpt om via social media een breder publiek te bereiken. Door consistente updates blijft de inhoud relevant en aantrekkelijk voor zowel bestaande als nieuwe bezoekers.

En in de volgende fase zullen we een donatieproces ontwikkelen, zodat bezoekers eenvoudig kunnen bijdragen via iDeal. Hiermee kunnen zowel eenmalige donaties als abonnementen worden verwerkt, wat de betrokkenheid van hun supporters vergroot.

Een succesvolle samenwerking

Boerennatuur Midden Groningen is zeer tevreden met het eindresultaat van hun nieuwe website, en wij zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan hun doel om natuurbehoud te combineren met duurzame landbouw.

Met de verbeterde functionaliteiten en moderne uitstraling kan de organisatie haar boodschap beter uitdragen en een breder publiek bereiken.

Klaar voor een nieuwe website?

Wij helpen je verder!

 

Ben jij ook toe aan een nieuwe website of zoek je ondersteuning op het gebied van online marketing? Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Favicon van Landstra De Groot Online Media

About the author

Over ons